Πληροφορίες αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους. Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό email που θα επιβεβαιώνει την αποστολή της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας (2103461598) ή μέσω email στο sales@caroils.gr για οποιαδήποτε πληροφορία.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ (Πόρτα - Πόρτα) στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Για τις αποστολές κατόπιν συνεννόησης θα χρησιμοποιείται πρακτορείο ή εντός Αττικής και μεταφορά απο εμάς.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα καταστήματα μας.

Χρεώσεις

Η χρέωση της αποστολής για όλη την Αττική είναι 2,00 Ευρώ εώς 2 κιλά και 1 Ευρώ ανα επιπλέον κιλό, των προς αποστολή προιόντων για την Αττική και 0.50 Ευρώ ακριβότερη για αποστολές εκτός Αττικής.

Μπορείτε να επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει είτε με αντικαταβολή με πρόσθετη χρέωση 2 Ευρώ, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου μας από μέρους σας και η υποβολή προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.